Theses on the same topic (having an identical keyword):
lactoseKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
(Štěpán Marhons)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z33cdj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
(David PÍCHA)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Theses on a related topic
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Mléčné výrobky vhodné pro spotřebitele s laktózovou intolerancí
(Nela Kumová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5lkau// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Příprava a testování tříenzymového biosenzoru pro stanovení laktózy
(Petra KOMENSKÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//7kany8// | Chemie / Aplikovaná chemie | Theses on a related topic
Validace metody PCR-RFLP pro stanovení laktózové intolerance
(Denisa PROSOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//a8uc8o// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Theses on a related topic