Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lactose

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
 (Edita Klímová)

2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y3mnv/ | Tělesná výchova a sport / Animátor pohybových aktivit | Práce na příbuzné téma

Laktózová intolerance a její genetická vyšetření
 (Nikola VYHLÍDALOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w06v6r// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
 (Štěpán Marhons)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z33cdj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
 (Adéla Jarošová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Edukace pacienta s laktózovou intolerancí
 (Markéta Fišerová)

2016, Bakalářská práce, Ústav zdravotnických studií / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//m0u0lk// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma

Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
 (Štěpán Marhons)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//z33cdj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Edukace pacienta s laktózovou intolerancí
 (Markéta Fišerová)

2016, Bakalářská práce, Ústav zdravotnických studií / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//m0u0lk// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma

Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
 (Kateřina Chodáková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy
 (Valeriya Zherepa)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//jpqsf7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Laktosová glykomimetika jako ligandy lektinů
 (Lukáš Dibelka)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bkfvlz// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)