Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lactoseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
(Edita Klímová)2007, Bakalářská práce, Fakulta sportovních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y3mnv/ | Tělesná výchova a sport / Animátor pohybových aktivit | Práce na příbuzné téma
Laktózová intolerance a její genetická vyšetření
(Nikola VYHLÍDALOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w06v6r// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
(Štěpán Marhons)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z33cdj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Edukace pacienta s laktózovou intolerancí
(Markéta Fišerová)2016, Bakalářská práce, Ústav zdravotnických studií / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//m0u0lk// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
(Štěpán Marhons)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//z33cdj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Edukace pacienta s laktózovou intolerancí
(Markéta Fišerová)2016, Bakalářská práce, Ústav zdravotnických studií / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//m0u0lk// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy
(Valeriya Zherepa)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jpqsf7// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Laktosová glykomimetika jako ligandy lektinů
(Lukáš Dibelka)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bkfvlz// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma