Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

lamb meat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Chemické složení jehněčího masa
 (Kateřina Urbánková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//odobkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
 (Kateřina Urbánková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
 (Lenka KRČMÁŘOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f8zgvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma