Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
lusteninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
(Žaneta Svobodová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Nové potenciální lektiny z luštěnin
(Pavlína Potúčková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Práce na příbuzné téma
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
(Karin VIKTORINOVÁ)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
(Markéta Jeníčková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Přehled produkce luštěnin ve východní Africe - výzvy a perspektivy
(Andrea Maršíčková)2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u0sf14// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Stanovení peroxidasy a polyfenoloxidasy v osemení luštěnin
(Veronika ČERNOCHOVÁ)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//gkhaep// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Význam luštěnin ve výživě člověka
(Tereza Střelková)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//osj2rj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
(Jakub Vybíral)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
(Linda Pechmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hydrotermická úprava luštěnin pro výrobu speciálních celozrnných chlebů
(Lucie Gebrtová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nxwgvv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma