Theses on the same topic (having an identical keyword):

lusteniny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 25 theses)
Vyhledávání potenciálních lektinů v luštěninách
 (Žaneta Svobodová)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gdu8q/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic

Nové potenciální lektiny z luštěnin
 (Pavlína Potúčková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w6xqo/ | Biochemie / Chemoinformatika a bioinformatika | Theses on a related topic

Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
 (Karin VIKTORINOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Vliv máčení na obsah oligosacharidů v luštěninách
 (Markéta Jeníčková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8ipl0l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Přehled produkce luštěnin ve východní Africe - výzvy a perspektivy
 (Andrea Maršíčková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u0sf14// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Theses on a related topic

Stanovení peroxidasy a polyfenoloxidasy v osemení luštěnin
 (Veronika ČERNOCHOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gkhaep// | Biochemie / | Theses on a related topic

Význam luštěnin ve výživě člověka
 (Tereza Střelková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//osj2rj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Využití obilovin a luštěnin při výrobě potravin pro vegetariány
 (Jakub Vybíral)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eeztq3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
 (Alžběta Švingerová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
 (Linda Pechmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7e50fn// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 25 theses)