Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mayonnaiseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
(Michaela Dunklerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
(Sabina Hartmanová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry majonézových omáček
(Adéla Krumplová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b0lqnt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma