Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mayonnaise

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
 (Michaela Dunklerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry majonéz s obsahem přídatných látek
 (Sabina Hartmanová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fzudbz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti majonézy
 (Veronika Voborná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry majonézových omáček
 (Adéla Krumplová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b0lqnt// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma