Theses on the same topic (having an identical keyword):
meat productKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Návrh doporučení prodejcům masných výrobků pro zvýšení prodeje
(Marek Horký)2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gnkneo// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
(Lucie Pospíšilová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
(Iveta Kalousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Sledování změny jakosti masného výrobku v závislosti na technologii výroby
(Ivana Novotná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kqg45y// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic