Theses on the same topic (having an identical keyword):

meat product

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Návrh doporučení prodejcům masných výrobků pro zvýšení prodeje
 (Marek Horký)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gnkneo// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Theses on a related topic

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
 (Jarmila Hýžová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
 (Lucie Pospíšilová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5il20d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Změny vývoje mikroflóry během výroby a skladování masného výrobku
 (Iveta Kalousová)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//83mfma// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Sledování změny jakosti masného výrobku v závislosti na technologii výroby
 (Ivana Novotná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kqg45y// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)