Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
(Jana Vítová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce
(Ria Collinsová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//172fdg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie syrového mléka a vybraných mléčných výrobků
(Michaela BEZÁNYIOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//l5qvtw// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Septické stavy z pohledu klinické mikrobiologie
(Markéta SZITAIOVÁ)2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//txv5ti// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Procesní optimalizace činnosti laboratoře klinické mikrobiologie
(Veronika Obrová)2022, Diplomová práce, Fakulta biomedicínského inženýrství / ČVUT
• http://theses.cz/id//n6ajl4// | Systémová integrace procesů ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie kávy - mikroorganismy kontaminující kávu v průběhu zpracování a skladování.
(Peter Csányi)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lwgr98// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie kosmetických výrobků
(Zuzana Šromová)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//c0q6bu// | Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie mléka a sýrů vyráběných na farmách
(Kristýna Nedomová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2c9xat// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie tavených sýrů
(Ludmila Košarišťanová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7i6sr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie mléka a sýrů vyráběných na farmách
(Kristýna Nedomová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9miaxs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma