Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlecna cokoladaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
(Jana Hofmanová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Problematika výroby tabulkových čokolád
(Martin Reissinger)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fsrwuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nákupní chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými výrobky
(Andrea Habáňová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h3li8j// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma