Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecna cokolada

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
 (Jana Hofmanová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4kl1w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Problematika výroby tabulkových čokolád
 (Martin Reissinger)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fsrwuj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nákupní chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými výrobky
 (Andrea Habáňová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h3li8j// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma