Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
monosacharidyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv konzumace monosacharidů na vznik a rozvoj karcinomu
(Monika Hanáková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bhxqcz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vodního stresu brambor na obsah monosacharidů v hlízách
(Klára Podhorecká)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lu5v9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Obsah monosacharidů v hlízách suchem stresovaných brambor
(Klára Podhorecká)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//92ll91// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Separace monosacharidů z potravinářských produktů pomocí chromatografických technik
(Vojtěch Ješina)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//kxu94j// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Využití Mitsunobu reakce pro zavedění nechráněných monosacharidů na sloučeniny obsahující kyselý vodík
(Ngoc Mai NGUYEN)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//otbmtg// | Chemie / Organická chemie | Práce na příbuzné téma
Modelování nevazebných interakcí monosacharidů s aromatickými uhlovodíky
(Michaela Šimjaková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//ueyc5u// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Studium interakcí monosacharidů s vybranými lektiny metodami molekulového modelování
(Leona Šerá)2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j9h1x/ | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Lektiny podílející se na specifickém rozpoznávání patogenních bakterií
(Martina Pokorná)2006, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eiv7y/ | Biochemie / Biomolekulární chemie | Práce na příbuzné téma