Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
moukyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
(Barbora ČEDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//feyk1y// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Mouky jiné než obilovin
(Adelina Nasurlaeva)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wehxq/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Vliv zlepšujících přípravků na kvalitu mouky
(Jiří Fučík)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//qn6i9m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba mouky a faktory ovlivňující jakost mouky
(Eva ŠTULÍŘOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o61hjd// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Mouky z netradičních surovin a jejich praktické využití ve výživě
(Veronika Sejbalová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grm0f5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení dalamánků s přídavkem žitné a luštěninové mouky
(Iveta Procházková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk8evi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Aneta Machalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvyxcm// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma