Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
muffinsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna jakosti muffinů přídavkem chia semen
(Jana Peňáková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//76bl28// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
(Lenka Blažková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wt5vah// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů
(Kateřina Rundtová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3jly5t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
(Kateřina Jelínková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Muffiny-moderní pekařský výrobek
(Petra Šafářová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
(Kristýna Bazalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n7xogp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma