Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

muffins

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
 (Lenka Blažková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//wt5vah// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změna jakosti muffinů přídavkem chia semen
 (Jana Peňáková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//76bl28// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin a jejich směsí na porositu muffinů
 (Kateřina Rundtová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3jly5t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
 (Kateřina Jelínková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma

Směsi pro výrobu bezlepkových muffin s přídavkem vlákniny
 (Kristýna Bazalová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n7xogp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Muffiny-moderní pekařský výrobek
 (Petra Šafářová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma