Theses on the same topic (having an identical keyword):
mycotoxinsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Multi-detekční analýza mykotoxinů a reziduí pesticidů v doplňcích stravy s využitím vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrie
(Adéla Sedláčková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yjzkqy// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Stanovení mykotoxinů ochratoxinu A a citrininu ve farmaceutických bylinách metodou ELISA
(Marko Mećava)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13068 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Theses on a related topic
Možnosti snížení výskytu mykotoxinů v cereáliích pomocí fyzikálních metod, vliv pulzního elektrického pole
(Petr Hrubý)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4ycphz// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Výskyt mykotoxinů ve fermentovaných potravinách z českého trhu
(Karolína Fričová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//amav31// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
(Zuzana Pavlíčková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv mykotoxinů na kvalitu ostropestřce mariánského
(Helena Pištínková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//otu46u// | Rostlinolékařství / | Theses on a related topic
Nepřímé metody analýzy konjugovaných mykotoxinů v ječmeni a ječných produktech
(Veronika Štefková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j9bcnx// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Mykotoxiny v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
(Karolína Cháberová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m4jacq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Vliv technologického zpracování ječmene a sladu na hladiny přítomných mykotoxinů
(Kristýna Hronová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kemf4g// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Hodnocení mykotoxinů v suchých skořápkových plodech.
(Hana Maturová)2021, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l0f3lv// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic