Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

nutricne vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
 (Simona HONESOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
 (Kristina HRADILOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
 (Aneta Vítková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
 (Aneta Špínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
 (Natálie Kamarýtová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5rsagq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv kontinuální a rotační pastvy na vybrané fyzikální a chemické vlastnosti půd (se specifikací na podhorskou oblast Šumavy)
 (Petra CODLOVÁ)

2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//h0qrgq// | Zemědělské inženýrství / Pozemkové úpravy a převody nemovitostí | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
 (Barbora Fiedorová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma