Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nutricne vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku nutričně významných složek na vybrané vlastnosti fermentovaných mléčných výrobků
(Simona HONESOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//253q04// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
(Kristina HRADILOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n64ut3// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
(Zdeňka Fikarová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
(Aneta Vítková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
(Martina Kučerová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
(Aneta Špínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
(Natálie Kamarýtová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5rsagq// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv kontinuální a rotační pastvy na vybrané fyzikální a chemické vlastnosti půd (se specifikací na podhorskou oblast Šumavy)
(Petra CODLOVÁ)2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//h0qrgq// | Zemědělské inženýrství / Pozemkové úpravy a převody nemovitostí | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení obsahu nutričně cenných látek a vlákniny v pekárenských výrobcích
(Barbora Fiedorová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rkgpnu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma