Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

obsah soli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Příjem soli u dětí staršího školního věku
 (Aneta HEMBEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Příjem soli u dětí v dorostovém věku
 (Petr PEJCHAL)

2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fczfa2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných masných výrobků se sníženým obsahem soli
 (Lukáš Straňák)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s8kyhl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
 (Dagmar Pavelková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
 (Klára Kozohorská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Martina Haugwitzová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Používání soli kuchyňské v potravinách.
 (Monika Čiháková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Příjem soli ve stravě školních dětí
 (Barbora MIČULKOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lxp0p7// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)