Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
obsah soliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příjem soli u dětí staršího školního věku
(Aneta HEMBEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Příjem soli u dětí v dorostovém věku
(Petr PEJCHAL)2021, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fczfa2// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných masných výrobků se sníženým obsahem soli
(Lukáš Straňák)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s8kyhl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
(Dagmar Pavelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
(Klára Kozohorská)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Martina Haugwitzová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Používání soli kuchyňské v potravinách.
(Monika Čiháková)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//r1hwsz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
(Pavla Doleželová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příjem soli ve stravě školních dětí
(Barbora MIČULKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lxp0p7// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma