Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
omackaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Kováčová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
(Marie Škubníková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Nikola Bechná)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
(Sabina Malá)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
(Jan Flodr)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t32hx1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček
(Ondřej Táborský)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fqw1ai// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Některé názvy omáček a polévek ve slovanských jazycích. Historickosrovnávací studie.
(Blanka Kašpárková)2013, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bkod3/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma
Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Milan Sýkora)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
(Žaneta Janíčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma