Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

omacka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Kováčová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//786maq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
 (Marie Škubníková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1e3zpc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Nikola Bechná)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0aqwo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
 (Sabina Malá)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace infračervené spektrometrie ve střední oblasti pro charakterizaci ochucujících omáček, zeleninových a ovocných protlaků
 (Jan Flodr)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t32hx1// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Aplikace infračervené spektrometrie pro charakterizaci vybraných omáček
 (Ondřej Táborský)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fqw1ai// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Některé názvy omáček a polévek ve slovanských jazycích. Historickosrovnávací studie.
 (Blanka Kašpárková)

2013, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bkod3/ | Filologie / Obecná jazykověda | Práce na příbuzné téma

Vliv procesu homogenizace na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Milan Sýkora)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9xotnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček.
 (Žaneta Janíčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0topx1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)