Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
osetreni potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
(Kristýna VENGLOVIČOVÁ)2021, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//pr2qnc// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Vliv složení potravin na dosažení požadovaného tepelného ošetření
(Adéla Janků)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gt2wed// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ozařování potravin jako jeden ze způsobů jejich ošetření
(Petra Hejcmanová)2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g5ygeh// | Technologická zařízení taveb - bakalářský / | Práce na příbuzné téma
Státní dozor v oblasti potravin živočišného původu
(Daniela Lucová)2006, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bdmpu/ | Právní specializace / Veřejná správa | Práce na příbuzné téma
Detekce a kvantifikace máku v potravinách pomocí qPCR
(Sabina Janáková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qh5sk9// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Klára Vašíčková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření oreganovou silicí na kvalitu kachního masa
(Jana Vítová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//et9snn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sledování účinků kyseliny sorbové a jejich solí na vybrané mikroorganizmy izolované z potravin
(Silvie DAŇKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7ladps// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí
(Renata KÁBRTOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//v3ai7d// | Inženýrská ekologie / Ochrana životního prostředí v průmyslu | Práce na příbuzné téma
Výskyt sporulujících bakterií v potravinách
(Kateřina Růžičková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o2j3oe// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma