Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pastriesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční význam a technologie výroby těstovin
(Zlatuše HÝBLOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dxgyvo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vhodné stravovanie žien nad štyridsaťpäť rokov
(Patrícia MRUZEKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ae05bb// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
(Radka Kuchařová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma