Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pastry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Analysis and Design of the Order Planning Processes and Their Software Support for Pastry Production Organisation
 (Tetiana Kruts)

2024, Diplomová práce, Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n12i75// | Odvětvový management / | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Implementace trendů do nabídky cukrárny
 (Kateřina Chmelařová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/tx5f2/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
 (Radka Kuchařová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yf794/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v cukrářství
 (Alena Trojanová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/a32ey/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
 (Mihulková Mihulková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/l3gtp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití netradičních surovin v cukrářské výrobě
 (Linda Faicová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/httqk/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tvorba návrhu webové stránky pro cukrárnu La Almare
 (Nikola Brabencová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ue709/ | Digitální business / | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice
 (Johana Blažková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výuková opora pro žáky oboru vzdělání Cukrář
 (Petr Kolský)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ec3g6/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)