Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
polotvrdy syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
(Jana Vítová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
(Kamila Pechtorová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w7u8je// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
(Kateřina Slintáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus.
(Zuzana ŽIŽKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cv71r8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
(Klára KOUBOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//aomt7l// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
(Lucie Rysová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma
Návrh sýrařské příručky pro malovýrobu sýrů
(Lucie Rysová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lck6db// | Rozvoj venkova a zemědělství / Hospodaření v zemědělství | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
(Iveta Urbanová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
(Veronika Lavingrová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
(Veronika Skýpalová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma