Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

polotvrdy syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Mikrobiologie čerstvých a polotvrdých sýrů - změny v počtech významných skupin mikroorganismů v průběhu výroby a skladování.
 (Jana Vítová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cz02mz// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
 (Kamila Pechtorová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w7u8je// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
 (Kateřina Slintáková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6b7v7// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza polotvrdých sýrů s přídavkem kultur Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus acidophilus.
 (Zuzana ŽIŽKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cv71r8// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů polotvrdých sýrů
 (Klára KOUBOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//aomt7l// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Hygienická opatření pro sýrárnu při tradiční výrobě sýrů
 (Lucie Rysová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lm86d0// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma

Návrh sýrařské příručky pro malovýrobu sýrů
 (Lucie Rysová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lck6db// | Rozvoj venkova a zemědělství / Hospodaření v zemědělství | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
 (Iveta Urbanová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
 (Veronika Lavingrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení kvality a trvanlivosti sýrů s protektivní kulturou
 (Veronika Skýpalová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bp16fg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)