Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
polyphenolsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
(Barbora Kadavá)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
(Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma
Zastoupení a funkční význam rostlinných polyfenolů za různých radiačních podmínek
(Jakub NEZVAL)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//4ex9x2// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Změny obsahů volných a vázaných polyfenolů v průběhu sladování
(Josef Červený)2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//8c5v17// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv jablečných polyfenolů na adherenci vybraných probiotických kmenů k buňkám střevní mukózy
(Jana Růžičková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//is9mvf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly v kávě
(Katsiaryna Kharytonava)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gqjr51// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
(Eliška Růžičková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//abui0r// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Systematické review metaanalýz vlivu polyfenolů na lidské zdraví
(Lucie Šustrová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y3riog// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma