Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prichut

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Příchuť člověka - soubor obrazů středního formátu
 (Jan PITEL)

2014, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//luc7mv// | Specializace v pedagogice / Vizuální kultura se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Anna Sklenaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
 (Eva Burianová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Příprava a charakterizace nealkoholického piva s různou příchutí
 (Pavla Benešová)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//t7oolt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Vladěna HELIOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qctx1a// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení sýrů eidamského typu s příchutěmi
 (Klára Kulhánková)

2009, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6qmxj5// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi
 (Veronika DÍTKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6g4a19// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma