Theses on the same topic (having an identical keyword):
prirodni zdroj potravinKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
(Anna Cecoi)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
(Veronika Kondelová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
(Barbora Halušková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
(Michaela Horáková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Theses on a related topic
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
(Klára Zubková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Petra Kamínková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
(Hana Kvardová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g3fg0x// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
(Hana Kvardová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g3fg0x// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic