Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

prirodni zdroj potravin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Obalové materiály jako možný zdroj kontaminace potravin
 (Anna Cecoi)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2pjuoa// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic

Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
 (Veronika Kondelová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Definice funkčních potravin a jejich využití ve výživě člověka
 (Barbora Halušková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pdlhik// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
 (Michaela Horáková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Theses on a related topic

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Stanovení pH v dutině ústní po konzumaci různých potravin a nápojů
 (Klára Zubková)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nns00l// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Biologická aktivita vybraných druhů korálovce (Hericium; Hericiaceae) a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Petra Kamínková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qf98hg// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Využití DNA barcodingu k detekci falšování potravin
 (Tereza Mikysková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//35607w// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv vybraných skupin potravin na vznik zubního kazu
 (Hana Kvardová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g3fg0x// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)