Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prodlouzeni trvanlivostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nanomateriály s enkapsulovanými biologicky aktivními látkami pro prodloužení trvanlivosti potravin
(Štěpánka Penčáková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//89s2cu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
(Kamila Matajová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eujk0k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti prodloužení trvanlivosti pečiva přídavkem antifungálních kultur
(Kristýna Klárová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rtxxlr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie nefiltrovaných piv z minipivovarů a malých pivovarů a možnosti prodloužení trvanlivosti
(Jolana Janíková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gislvz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Prodloužení trvanlivosti minimálně opracovaných potravin
(Kateryna Miasnikova)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//04f7rj// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Prodloužení trvanlivosti jablečno-řepného moštu pomocí kombinace záhřevu a silic
(Marek Mazal)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lunlse// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
(Kateřina Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie sýrů ošetřených bioaktivními látkami za účelem prodloužení jejich trvanlivosti
(Barbora Nedělová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1x8f8j// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Radmila Holčíková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wthnng// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma