Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
relativni lepivost.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
(Štěpánka SLAVÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rx1i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Pavel Mančík)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
(Helena BAČOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9af5x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů
(Dominika ZAČALOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h7vtx5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
(Markéta HAVRANOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
(Kristýna Šantová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
(Tereza Pakhofferová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Štěpánka Slavíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6mvj8m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma