Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

reologie psenicneho testa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
 (Marcela PINĎÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
 (Andrea BORUTOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ms6isy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
 (Pavlína PEČIVOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3hsjuj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
 (Adéla Psotová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
 (Veronika Hliněnská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
 (Hana BÍLKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x3aobt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
 (Markéta KORCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//giki7o// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma