Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reologie testaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
(Pavlína PEČIVOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hsjuj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
(Ľubomíra Rybárová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
(Andrea BORUTOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ms6isy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdových vlastností pšenice na kvalitativní ukazatele zrna, těsta a pečiva
(Markéta Červenková)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//51qqcl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
(Veronika Hliněnská)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
(Petr Majar)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
(Hana BÍLKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3aobt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma