Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
reometrieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vzájemná korelace mechanických vlastností hydrogelů na mikro/makro-úrovni zkoumaná pomocí mikroskopu atomárních sil a oscilační reometrie
(Pavel Kuzník)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//c98wcm// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Využití dynamické mechanické analýzy jakožto doplňkového modulu oscilační reometrie pro hydrogelové systémy
(Jiří Kopecký)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lis4t4// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Reologie a reometrie kapalin
(Zuzana Palarczyková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xtxd3u// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj nového postupu pro stanovení tahové viskozity na základě kapilární reometrie
(Jan MUSIL)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//49n1iu// | Procesní inženýrství / Konstrukce technologických zařízení | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vybraných hydrokoloidů z řas při výrobě tavených sýrů bez tavicích solí
(Jolana Dostálová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ued6un// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Měření tokových křivek a výpočet jejích tokových parametrů vybraných potravinářských zahušťovadel
(Genar Sailová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cvnisd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava, charakterizace a 3D tisk magnetických kompozitních systémů na bázi termoplastických elastomerů
(Tomáš Teichmann)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9sp5i2// | Chemie a technologie materiálů / Materiálové inženýrství | Práce na příbuzné téma
Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
(František Štefunko)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2jdo2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma