Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rostlinne potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
(Lucie Lavičková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fgs7gt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
(Zuzana Pitrmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
(Aneta Slavíková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8lh2id// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
FUNKČNÍ POTRAVINY ROSTLINNÉHO PŮVODU A JEJICH VYUŽITÍ V GASTRONOMII
(Veronika Václaviková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Funkční potraviny ve výživě člověka
(Veronika ZEVLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zp46xh// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Netradiční potraviny ve výživě člověka
(Barbora KREJČIŘÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xwdqe1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
(Petra Marášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//enlmo6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
(Martin Tomíšek)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wmwhnz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma