Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
roztekavostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
(Lubomír Lipavský)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Měření roztékavosti u tavených sýrů
(Petra OLEJNÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6471b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Testování aktivity tavidel pomocí testu roztékavosti
(Dominik HARMAN)2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//e0bhgm// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Práce na příbuzné téma
Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
(Ondřej Holas)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
(Kristýna HLADKÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
(Kristýna Rojíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
(Tereza Koníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma