Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

roztekavost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ydmkjs// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma

Roztékavost bezolovnatých pájek na keramických substrátech
 (Lubomír Lipavský)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vhapgt// | Elektrotechnika, elektronika, komunikační a řídicí technika / | Práce na příbuzné téma

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Měření roztékavosti u tavených sýrů
 (Petra OLEJNÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6471b// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Testování aktivity tavidel pomocí testu roztékavosti
 (Dominik HARMAN)

2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//e0bhgm// | Elektrotechnika a informatika / Komerční elektrotechnika | Práce na příbuzné téma

Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Ondřej Holas)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium tavených sýrů vyrobených bez použití tradičních tavicích solí fosforečnanového a citranového typu
 (Kristýna HLADKÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hzvkow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
 (Kristýna Rojíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xv8as5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
 (Zuzana Hanáková)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)