Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
(Marie Nevrklová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Monitoring obsahu rtuti a methylrtuti v rybím mase a zhodnocení rizik spojených s konzumací tohoto masa
(Lucie Křížová)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//164lfb// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
(Petr Starostka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Význam konzumace rybího masa v prevalenci skrytého hladu u dětí: komparace vybraných zemí Latinské Ameriky a Afriky
(Jana Rajchmanová)2022, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oigver// | Mezinárodní teritoriální studia / | Práce na příbuzné téma
Proteomické rozlišení různých druhů rybího masa
(Filip Souček)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fo3gx9// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Určení živočišného původu a typu zpracování rybího masa
(Filip Souček)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j025y8// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
(Zuzana Bytešníková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv krmení na senzorickou jakost kuřecího a rybího masa
(Kristýna Konečná)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pt0za2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití silic pro prodloužení skladovatelnosti chlazeného masa sumečka afrického
(Matouš Kotrbatý)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//84jxa6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Metody prodloužení skladovatelnosti strojně děleného rybího masa
(Michal KUBÍK)2015, Bakalářská práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qr8qbg// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma