Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybi vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
(Jana KUNÁGLOVÁ)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//znuzk1// | Specializace v pedagogice / VKZu-Přu | Práce na příbuzné téma
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
(Marie Nevrklová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování ryb a rybích výrobků
(Nikola Pobořilová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pjxqmq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
(Milena Forejtová)2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1lt2vt// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
(Kateřina Kodešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
(Barbora Pohořelá)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hvxl1n// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
(Pavla Bardaševská)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//as2m4o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Biopřístupnost rtuti z ryb a rybích výrobků
(Iva Ventrubová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pkkcsu// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza obsahu rtuti v konzervovaných rybích výrobcích
(Pavla Husáková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ttalvp// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Kadmium a olovo v rybích výrobcích z obchodní sítě České republiky
(Lenka Sedláčková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//t2xo6j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma