Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
saccharomycesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Charakteristika kvasinek rodu Saccharomyces využívaných v technologiích
(Katarína Krescanková)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s15gg/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití Saccharomyces cerevisiae pro výrobu piva a vína
(Eva Vontrobová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tt3l9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Selekce kmene Saccharomyces cerevisiae pro výrobu beta-glukanu v provozním měřítku
(Lukáš Fidrich)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yydpr/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace lipidových tělísek z kmene Saccharomyces cerevisiae ERG6.RFP a ERG6.cMYC
(Vendula Švarcová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5bisr4// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Příprava nukleasy TBN1 ve fúzi s oleosinem v Saccharomyces cerevisiae
(Zuzana Hálová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kbsmzw// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Fermentační produkce glycerolu vybranými kmeny kvasinek Saccharomyces cerevisiae
(Vítězslav Rybář)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//aesjey// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Testování schopnosti peptidů navržených pomocí neuronových sítí vázat kovy v kvasince Saccharomyces cerevisiae
(Jan Křesťan)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//72wr60// | Mikrobiologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace kultivačních podmínek pro stanovení kvasinek Saccharomyces boulardii
(Lenka Šetková)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//60npdo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma