Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

salt content

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
 (Ladislava Ilčíková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
 (Michaela Štěpánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//m8ezdc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
 (Klára Kozohorská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
 (Martina Haugwitzová)

2017, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//r9f2xq// | Krajinné inženýrství / Regionální environmentální správa | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
 (Klára Kozohorská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma