Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sausagesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků fermentovaných masných výrobků během zrání
(Jakub Riemel)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cg817q// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Alice Čalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Návrh marketingové strategie firmy se zaměřením na prodej masa a uzenin
(Veronika Ricková)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149584 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
(Antonín Illík)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakosti klobás vyráběných různými způsoby
(Veronika Čábelová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hijz1g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
(Klára Kozohorská)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
(Veronika Johnová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
(Petra Klvaňová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
(Lukáš Bednář)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
(Pavla Doleželová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma