Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

sausages

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Alice Čalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6das0x// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv startérové kultury na vybrané parametry modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
 (Antonín Illík)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p72mbq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Porovnání jakosti klobás vyráběných různými způsoby
 (Veronika Čábelová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hijz1g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Návrh marketingové strategie firmy se zaměřením na prodej masa a uzenin
 (Veronika Ricková)

2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/149584 | Marketing a obchod / | Theses on a related topic

Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
 (Petra Klvaňová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
 (Pavla Doleželová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rrnb0k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
 (Veronika Johnová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n8iuty// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Porovnání vybraných jakostních parametrů Debrecínských párků se sníženým obsahem soli
 (Klára Kozohorská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o8m0b2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
 (Lukáš Bednář)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Výzkum požadavků, preferencí a vnímání spotřebitelů párků vídeňského typu
 (Barbora Novotná)

2011, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//nxxes0// | Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)