Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricka analyza masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
 (Liliana Kruntová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
 (Lucie Zajdová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
 (Lenka Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Porovnání kvality masa u porážky bez omráčování a s omračováním
 (Stefanie Preislerová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//icss87// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití různých bílkovinných zdrojů krmiva ve výkrmu býků českého strakatého skotu a jejich vliv na kvalitu masa
 (Tereza Daňková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//y5lk5x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
 (Jan Slováček)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky daňčího masa
 (Petr PROCHÁZKA)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
 (Kateřina LABUDOVÁ)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
 (Tomáš Novák)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wto4w6// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)