Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricka analyza masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
(Liliana Kruntová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv hladiny vápníku ve směsi pro brojlery na senzorické vlastnosti masa
(Lucie Zajdová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xx4njl// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
(Lenka Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Porovnání kvality masa u porážky bez omráčování a s omračováním
(Stefanie Preislerová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//icss87// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití různých bílkovinných zdrojů krmiva ve výkrmu býků českého strakatého skotu a jejich vliv na kvalitu masa
(Tereza Daňková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y5lk5x// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
(Jan Slováček)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky daňčího masa
(Petr PROCHÁZKA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
(Kateřina LABUDOVÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ovr9bn// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
(Tomáš Novák)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wto4w6// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma