Theses on the same topic (having an identical keyword):

senzoricka kvalita vyrobku

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
 (Petra Hegerová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic

Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
 (Veronika Šafránková)

2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)