Theses on the same topic (having an identical keyword):
senzoricka kvalita vyrobkuKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
(Petra Hegerová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5rzh8o// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic
Vliv receptury a technologie výroby na kvalitu čokoládových cukrovinek
(Veronika Šafránková)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ica2nr// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Theses on a related topic