Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricke comparisonKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
(Michal Šindelář)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lcpf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod měření senzorické dominance
(Veronika Sychrová)2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kc342/ | Optometrie / | Práce na příbuzné téma
Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
(Kristýna Rozárka Jandásková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
(Anna Svojanovská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
(Štěpán Tesařík)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yhnsep// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře
(Anna Poukarová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0eo1q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
(Nikola Zapletalová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
(Kateřina Krtilová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma