Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke comparison

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
 (Michal Šindelář)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lcpf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání metod měření senzorické dominance
 (Veronika Sychrová)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kc342/ | Optometrie / | Práce na příbuzné téma

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
 (Kristýna Rozárka Jandásková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
 (Anna Svojanovská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
 (Štěpán Tesařík)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yhnsep// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře
 (Anna Poukarová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0eo1q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání nutriční a senzorické jakosti vybraného masného výrobku z hlediska obsahu tuku a soli
 (Nikola Zapletalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9kgiwh// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
 (Eva MACHÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
 (Samuel Lazor)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Srovnání senzorických vlastností vybraných sójových výrobků v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina Krtilová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xexm25// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma