Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricke hodnoceni masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa
 (Liliana Kruntová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/e1v45/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v metodice senzorické analýzy masa
 (Alexandra Vilamová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3kjoj9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
 (Andrea Hercová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
 (Kateřina JANOUŠKOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské preference masa kanečků
 (Marcela Nedvídková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9z4xhy// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
 (Tereza Martincová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vnímání kančího masa v závislosti na různých maskovacích strategiích
 (Adriana Markovická)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//42rja0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kančího pachu ve vepřovém mase
 (Jana Hrazdirová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//iiqer5// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost masa v průběhu zrání
 (Nicola Darkwahová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)