Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzoricky profil

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
 (Sabina Špičková)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Souvislost senzorického profilu vín Čech a Moravy s GC-MS analýzou
 (Karolína Němcová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lzoo9k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
 (Barbora Zemanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
 (Martin Šteidl)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
 (Adéla Šebestová)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
 (Barbora Kopecká)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
 (Lucie BAČÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//csy39s// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv různých teplotních profilů na senzorické a analytické parametry bílých vín
 (Adam Kurka)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ljilj4// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Profil fenolických látek ve víně jako nástroj kontroly autenticity
 (Miroslav Musil)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ol3sir// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
 (Tatiana Usaleva)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)