Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzoricky profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Souvislost senzorického profilu vín Čech a Moravy s GC-MS analýzou
(Karolína Němcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lzoo9k// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení profilu intenzity sladké a hořké chuti v závislosti na čase
(Barbora Zemanová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i7m2vg// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
(Martin Šteidl)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Změny senzorické kvality a profilu těkavých látek sýrů zrajících pod mazem v průběhu skladování
(Adéla Šebestová)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//s9c2z7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzity pražení na chuťový profil výběrových káv
(Barbora Kopecká)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkuw0w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků
(Lucie BAČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//csy39s// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv různých teplotních profilů na senzorické a analytické parametry bílých vín
(Adam Kurka)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ljilj4// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Profil fenolických látek ve víně jako nástroj kontroly autenticity
(Miroslav Musil)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ol3sir// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv oxidace moštu na senzorické vlastnosti vína z odrůdy Sauvignon
(Tatiana Usaleva)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6jpphw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma