Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

sirupy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Sirupy - tekuté slazení
 (Erika Rajchová)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mzdn9/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Sirupy k doslazování ve stravě člověka
 (Martina NANJAŠOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//pniomd// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Zavedení výrobku na trh - sirupy Essence
 (Blanka Martinů)

2014, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3ckqee// | Ekonomika a management / Marketing | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby ovocných a bylinných sirupů
 (Michaela Výletová)

2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3bmjgf// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv obalu a etikety na rozhodování spotřebitelů při nákupu ovocných sirupů
 (Patrik Kučera)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9ts2oq// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Implementace influencer marketingu do komunikace značky na trhu sirupů
 (Dominika Pyszková)

2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/146880 | Marketing / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Chemické a fyzikální vlastnosti lipového sirupu
 (Tereza Hloušková)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//tqvtgc// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
 (Jitka Huvarová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xpaoxo// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití polarimetrie a refraktometrie ke stanovení koncentrace invertního cukru v invertních sirupech
 (Karolína Mrůzková)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//mwhxzp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická stabilita ovocných sirupů
 (Filip Bucko)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qei1r5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)