Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
slozeni masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
(Kateřina JANOUŠKOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jrz1uw// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv výživy a imunokastrace na kvalitu masa farmově chovaných daňků
(Tereza Růžičková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bpwvai// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn u masa býků českého strakatého skotu na parametry kvality masa
(Kristýna Najmanová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zi46up// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Technologické a nutriční vlastnosti králičího masa
(Marie Černá)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//va4vqz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv techniky lovu na vybrané parametry masa
(Barbora ČERNÁ)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//n3c6uv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
(Tereza Novotná)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4c5lj4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní rizika související s konzumací masa
(Nikola Hamerníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//d61w6q// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma