Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

spirits

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Využití lihovin v potravinářských výrobách
 (Michaela Franková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//95hmwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Forenzní analýza destilátů pomocí NMR
 (Simona Protivínská)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//19bime// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Josef Balák)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
 (Lucie Žilková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
 (František Szilvási)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Analýza ovocných destilátů pomocí plynové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií
 (Chi Mai Nguyenová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mymv0i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)