Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
spiritsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití lihovin v potravinářských výrobách
(Michaela Franková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//95hmwx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Forenzní analýza destilátů pomocí NMR
(Simona Protivínská)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//19bime// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
(Lucie Žilková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Analýza ovocných destilátů pomocí plynové chromatografie ve spojení s hmotnostní spektrometrií
(Chi Mai Nguyenová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mymv0i// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma