Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sterilacni rezimKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy)
(Petr FRANTA)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ujsda6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního zákroku na vybrané analytické ukazatele tepelně sterilovaných zeleninových výrobků
(Ilona Lacinová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8jpp7b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
(Radoslav Šenk)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma