Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
svetova gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
(Lucie Červenková)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
(Václava Horváthová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6026/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie a její vývoj ve společnosti
(Pavel PLOCHÝ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtussb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Význam Slovácké gastronomie v cestovním ruchu
(Jaroslav Maňák)2015, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110754 | Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
(Ema Palíková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/laeg9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Problematika zápisu francouzské gastronomie do Seznamu světového dědictví UNESCO
(Markéta VANĚČKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ev7f8s// | Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Charakteristika vídeňské gastronomie
(Veronika BORŽENSKÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ppbs0q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
(Jan Němec)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//30gfph// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Světové trendy v nápojové gastronomii
(Karolína Šilhanová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/vq0kwe/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Využití skopového masa v gastronomii
(Martina CHRAMOSTOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//14oke8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma